Wednesday, January 21, 2009

Kursus BTN ! di Kem Kiwa Sepang..

Pada minggu lepas on 15 Jan, kami dalam 40 orang dari UM pergi BTN di kem Kiwa sepang..

suatu perasaan yang tak best bile sebut BTN nie..

sampai di sane..



kat depan Kem Kiwa..



actually ade gambar logo depan, tapi tak sempat nak upload lagi.. esok2 la..



sepanjang masa kecuali time tido and time mandi.. kene pakai..



ni time makan.. actually takleh bawak kamera.. HP dibenarkan bawa, tetapi tak boleh sesekali menggunakan HP ni semasa dalam aktiviti.. kalo dalam bilik boleh je..

kesimpulanya.. kem ni memang best.. bagi orang yang tak minat tu, takleh a nak paksa..

* memberikan kesedaran betapa pentingnya kita menjaga keharmonian antara kaum dan sebagainya..



makan tengah hari ! nasi ayam.. boleh tahan best !

makan kene basuh sendiri.. makan plak dalam kumpulan.. pas makan, cawan, jag, meja semua kene buat sendiri and kene pastikan bersih !



makan mesti dalam 1 kumpulan !





Bergambar sebelum pergi kembara..



amik kesempatan bergambar dalam kelas sebelum mula sesi LDK !



hehe.. said hamdi and azizi izhar !

1 comments:

aqmaal 9:25 AM  

banyak nye manage blog! pastu, huuu kuat tul makan, patutle boncit :P